Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48139
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Технічне регулювання, як засіб підвищення конкурентоспроможності продукції
Authors Yevstafieva, Yelyzaveta Olehivna
Keywords конкурентоспроможність
конкурентоспособность
competitiveness
технічне регулювання
техническое регулирование
technical regulation
Type Conference Papers
Date of Issue 2016
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48139
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Євстаф'єва, Є.О. Технічне регулювання, як засіб підвищення конкурентоспроможності продукції [Текст] / Є.О. Євстаф'єва // Системи розроблення та поставлення продукції на виробництво : матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 17-20 травня 2016 р. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, К.О. Дядюра. - Суми : СумДУ, 2016. - С. 279.
Abstract Згідно статті 1 Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» [1], прийнятого у 2015 році, термін «технічне регулювання» вживається у такому значенні: правове регулювання відносин у сфері визначення та виконання обов’язкових вимог до характеристик продукції, або пов’язаних з ними процесів та методів виробництва, а також перевірки їх додержання шляхом оцінки відповідності та/або державного ринкового нагляду і контролю нехарчової продукції чи інших видів державного нагляду (контролю).
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Canada Canada
1
China China
2
Colombia Colombia
1
France France
2
Germany Germany
2
Greece Greece
1
Italy Italy
1
Ukraine Ukraine
51
United States United States
3
Unknown Country Unknown Country
9

Downloads

China China
1
Germany Germany
3
Greece Greece
1
Ukraine Ukraine
52
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
4
Unknown Country Unknown Country
11

Files

File Size Format Downloads
Yevstafieva.pdf 697,23 kB Adobe PDF 73

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.