Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/49495
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Актуальність збалансованого харчування студентів
Authors Приходько, А.М.
Keywords харчування студентів
питание студентов
раціональне харчування
рациональное питание
Type Conference Papers
Date of Issue 2014
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/49495
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Приходько, А. М. Актуальність збалансованого харчування студентів [Текст] / А. М. Приходько // Інноваційні технології в системі підвищення кваліфікації фахівців фізичного виховання і спорту : тези доповідей І Міжнародної науково-методичної конференції, м. Суми, 17-18 квітня 2014 р. / Відп. за вип. В.М. Сергієнко. - Суми : СумДУ, 2014. - С. 82-83.
Abstract Раціональне харчування – перший ключ до здоров’я i доброго самопочуття, без яких важко досягнути максимальної працездатностi. Насичене та різноманітне життя студентів відрізняється великою перенапругою нервової системи. Психічне навантаження, особливо у пору екзаменаційної сесії, значно збільшується. Хронічне недосипання, порушення режиму дня та відпочинку, режиму харчування та інтенсивне інформаційне перенавантаження можуть призвести до негативних наслідків, наприклад, до нервово-психічного зриву.
Appears in Collections: Наукові видання (МІ)

Views

Canada Canada
1
China China
1
France France
2
Germany Germany
642
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
601
United Kingdom United Kingdom
3846
United States United States
2564
Unknown Country Unknown Country
31

Downloads

China China
1
France France
1
Germany Germany
2
Ukraine Ukraine
521
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
7691
Unknown Country Unknown Country
12

Files

File Size Format Downloads
prykhodko_kharchuvannia_studentiv.pdf 429,2 kB Adobe PDF 8229

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.