Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/49506
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Характеристика використання Джаз-фанку для студенської молоді
Authors Курило, Ю.С.
ORCID
Keywords танцювальна аеробіка
танцевальная аэробика
Type Conference Papers
Date of Issue 2014
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/49506
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Курило, Ю. С. Характеристика використання Джаз-фанку для студенської молоді [Текст] / Ю. С. Курило // Інноваційні технології в системі підвищення кваліфікації фахівців фізичного виховання і спорту : тези доповідей І Міжнародної науково-методичної конференції, м. Суми, 17-18 квітня 2014 р. / Відп. за вип. В.М. Сергієнко. - Суми : СумДУ, 2014. - С. 117-118.
Abstract Танцювальна аеробіка сприяє зміцненню серцевих м’язів, легені, всі м’язи тіла. На заняттях розвивається координація, спалюється жировий прошарок, тренується витривалість. Окрім зміцнення здоров’я і корекції ваги, надає вам чудову поставу, пластику і координацію рухів. Джаз-фанк (Jazz-funk) є одним із сучасних танцювальних стилів, спонтанно сформований близько 20 років тому в США, запозичуючи окремі елементи джазової хореографії, хіп-хопу, стрип- пластики, естрадної хореографії, вікінг тощо.
Appears in Collections: Наукові видання (НН МІ)

Views

Canada Canada
1
Germany Germany
270
Ireland Ireland
52794
Italy Italy
2
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Singapore Singapore
1904053
Ukraine Ukraine
634727
United Kingdom United Kingdom
318104
United States United States
7352786
Unknown Country Unknown Country
634726

Downloads

China China
2
Germany Germany
2
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
1904052
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
7352786
Unknown Country Unknown Country
3

Files

File Size Format Downloads
kurylo_tantsiuvalna_aerobika.pdf 430,64 kB Adobe PDF 9256847

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.