Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/49699
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Методика складання і аудиту балансу підприємства на прикладі ДП Державної акціонерної компанії «Хліб України» «Сумський комбінат хлібопродуктів»
Authors Гольцов, А.І.
ORCID
Keywords фінансова звітність
баланс
актив
фінансовий аналіз
Type Masters thesis
Date of Issue 2008
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/49699
Publisher Українська академія банківської справи Національного банку України
License
Citation Гольцов А.І., Методика складання і аудиту балансу підприємства на прикладі ДП Державної акціонерної компанії «Хліб України» «Сумський комбінат хлібопродуктів»: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра; спец. 8.050106 – облік і аудит / А.І. Гольцов; наук. кер. Ю.Б. Слободяк. – Суми: УАБС, 2008. –98 с.
Abstract Мета дипломної роботи полягає у дослідженні теоретичних і практичних аспектів та розробці шляхів удосконалення методики складання балансу підприємства.
Appears in Collections: Наукові роботи студентів, магістрів, аспірантів (ННІ БТ)

Views

Canada Canada
1
France France
1
Germany Germany
8888697
Iran Iran
1
Ireland Ireland
402843
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
2865
Russia Russia
1
Singapore Singapore
351841238
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
62626439
United Kingdom United Kingdom
31320925
United States United States
-2038156459
Unknown Country Unknown Country
62626438

Downloads

Austria Austria
1
Canada Canada
2
Czechia Czechia
-2038156459
France France
351841254
Germany Germany
1221391930
Italy Italy
6
Lithuania Lithuania
1
Luxembourg Luxembourg
1
Netherlands Netherlands
2
Poland Poland
6561235
Romania Romania
2
Russia Russia
18
Singapore Singapore
1
Slovakia Slovakia
1
Ukraine Ukraine
1739101854
United Kingdom United Kingdom
31320926
United States United States
1221391940
Unknown Country Unknown Country
617

Files

File Size Format Downloads
Holtsov_audyt.pdf 640,29 kB Adobe PDF -1761513964

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.