Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/49739
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Управління формуванням і використанням прибутку підприємства
Other Titles Management of formation and using the company profits
Authors Чалов, О.В.
Keywords прибуток
управління прибутком
фінансовий результат
рентабельність
profit
profit management
financial results
profitability
прибыль
управления прибылью
финансовый результат
рентабельность
Type Masters thesis
Date of Issue 2008
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/49739
Publisher
License
Citation Чалов, О.В. Управління формуванням і використанням прибутку підприємства [Текст] : дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра; спец.: 8.050104 - фінанси / О.В. Чалов; наук. кер. Л.Л. Гриценко. - Суми: УАБС НБУ, 2008. - 107 с.
Abstract Мета дипломної роботи полягає в досліджені теоретичних та практичних основ управління формуванням і використанням прибутку та розробка системи заходів щодо удосконалення політики управління прибутком підприємства.
The purpose of the thesis is to study theoretical and practical bases of the formation and use of profit and to develop policy measures for improvement the profit management of enterprise.
Appears in Collections: Наукові роботи студентів, магістрів, аспірантів (ННІ БТ)

Views

Canada Canada
1
France France
1
Germany Germany
75
Netherlands Netherlands
4680
Ukraine Ukraine
4681
United Kingdom United Kingdom
47202
United States United States
25161
Unknown Country Unknown Country
18

Downloads

China China
2
Czechia Czechia
1
France France
5
Germany Germany
76
Italy Italy
1
Netherlands Netherlands
12581
Romania Romania
2
Russia Russia
5
Ukraine Ukraine
81821
United Kingdom United Kingdom
47201
United States United States
3121
Unknown Country Unknown Country
120

Files

File Size Format Downloads
Chalov_profit.pdf 1,09 MB Adobe PDF 144936

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.