Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/49818
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Екологічна конкурентоспроможність як умова сталого регіонального розвитку
Authors Чечель, А.О.
Keywords екологія
ecology
экология
конкурентоспроможність
конкурентоспособность
конкурентоспособность
сталий розвиток
sustainable development
устойчивое развитие
Type Conference Papers
Date of Issue 2016
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/49818
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Чечель, А.О. Екологічна конкурентоспроможність як умова сталого регіонального розвитку [Текст] / А.О. Чечель // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції імені проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 11-12 травня 2016 р.: у 2-х т. / За заг. ред. О.В. Прокопенко. - Суми : СумДУ, 2016. - Т.1. - С. 98-100.
Abstract Формування екологічної конкурентоспроможності регіону обумовлено дією факторів, що роблять як позитивний, так і негативний вплив на цей процес Прийнято вважати, що конкурентоспроможність території обумовлена в першу чергу її географічним положенням і наявністю ресурсів. Інші ж регіональні переваги в тій чи іншій мірі є похідними від конкурентоспроможності державного (у тому числі муніципального) управління, а також від конкурентоспроможності бізнесу (в тому числі працюючих в регіоні підприємств і їх продукції).
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views

Canada Canada
1
China China
1
France France
2
Germany Germany
3
Hungary Hungary
1
Italy Italy
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
159
United Kingdom United Kingdom
726
United States United States
182
Unknown Country Unknown Country
10

Downloads

China China
2
Germany Germany
3
Ukraine Ukraine
138
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1
Unknown Country Unknown Country
5

Files

File Size Format Downloads
Chechel_Ecology.pdf 1,14 MB Adobe PDF 150

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.