Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/50634
Title: Особливості калькулювання собівартості продукції хлібопекарного виробництва
Authors: Karintseva, Oleksandra Ivanivna
Kharchenko, Mykola Oleksiiovych
Соловйова, М.С.
Keywords: калькулювання
calculation
калькулирования
собівартість продукції
cost of production
себестоимость продукции
хлібопекарне виробництво
bakery production
хлебопекарное производство
Issue Year: 2016
Publisher: Сумський державний університет
Citation: Карінцева, О. І. Особливості калькулювання собівартості продукції хлібопекарного виробництва [Текст] / О. І. Карінцева, М. О. Харченко, М. С. Соловйова // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції імені проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 11-12 травня 2016 р.: у 2-х т. / За заг. ред. О.В. Прокопенко. - Суми : СумДУ, 2016. - Т.1. - С. 277-278.
Abstract: В останній час підвищується роль управлінського обліку в управлінні підприємством, і особливо собівартості, як основного показника діяльності. Облік цього показника необхідно для: а) визначення собівартості всієї продукції та її окремих видів; б) встановлення ціни на продукцію.
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/50634
Type: Theses
Appears in Collections:Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views
Other6
Canada1
China2
Germany3
Finland1
France1
Italy1
Ukraine7
United States1
Downloads
Other4
China2
Germany3
Finland1
Ukraine1


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Karintceva_Bakery.pdf953.32 kBAdobe PDF11Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.