Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/50634
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Особливості калькулювання собівартості продукції хлібопекарного виробництва
Authors Karintseva, Oleksandra Ivanivna
Kharchenko, Mykola Oleksiiovych
Соловйова, М.С.
Keywords калькулювання
calculation
калькулирования
собівартість продукції
cost of production
себестоимость продукции
хлібопекарне виробництво
bakery production
хлебопекарное производство
Type Conference Papers
Date of Issue 2016
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/50634
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Карінцева, О. І. Особливості калькулювання собівартості продукції хлібопекарного виробництва [Текст] / О. І. Карінцева, М. О. Харченко, М. С. Соловйова // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції імені проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 11-12 травня 2016 р.: у 2-х т. / За заг. ред. О.В. Прокопенко. - Суми : СумДУ, 2016. - Т.1. - С. 277-278.
Abstract В останній час підвищується роль управлінського обліку в управлінні підприємством, і особливо собівартості, як основного показника діяльності. Облік цього показника необхідно для: а) визначення собівартості всієї продукції та її окремих видів; б) встановлення ціни на продукцію.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views

Canada Canada
1
China China
2
Finland Finland
1
France France
1
Germany Germany
27
Italy Italy
1
Ukraine Ukraine
230
United States United States
1
Unknown Country Unknown Country
9

Downloads

China China
2
Finland Finland
1
Germany Germany
3
Ukraine Ukraine
231
Unknown Country Unknown Country
4

Files

File Size Format Downloads
Karintceva_Bakery.pdf 953,32 kB Adobe PDF 241

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.