Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/50704
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Забезпечення фінансової стійкості банків на основі підвищення рівня капіталізації
Other Titles Support of financial stability of the bank by improving the level of capitalization
Authors Шульженко, А.
ORCID
Keywords фінансова стійкість банку
рівень капіталізації банку
економічні нормативи діяльності банків
financial stability of the bank
capitalization of bank
prudential standards of banks
Type Preprint
Date of Issue 2012
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/50704
Publisher Українська академія банківської справи Національного банку України
License
Citation Шульженко, А. А. Забезпечення фінансової стійкості банків на основі підвищення рівня капіталізації [Текст] / А. А. Шульженко. – Суми : ДВНЗ «УАБС НБУ», 2012. – 6 с. – (Препринт / Державний вищий навчальний заклад «Українська академія банківської справи Національного банку України» ; UABS BS /2012/007)
Abstract У статті узагальнено підходи до формування механізму забезпечення фінансової стійкості банку. Визначено, що важливим фактором забезпечення стійкого функціонування банківської системи є підвищення капіталізації банків.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

Canada Canada
1
Czechia Czechia
1
France France
1
Germany Germany
2
Greece Greece
1
Ireland Ireland
3938
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
42038
United Kingdom United Kingdom
21392
United States United States
233459
Unknown Country Unknown Country
42037

Downloads

France France
1
Germany Germany
3
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
1
Russia Russia
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
233466
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
342874
Unknown Country Unknown Country
14

Files

File Size Format Downloads
Shulzhenko_Zabezpechennia_finansovoi.pdf 320,41 kB Adobe PDF 576363

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.