Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/50828
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Theoretical foundations of management concepts of consumption of bank services
Other Titles Теоретические основы концепции управления потреблением банковских продуктов
Теоретичні основи концепції управління споживанням банківських продуктів
Authors Bashlai, S.V.
Podoliaka, O.I.
ORCID
Keywords банк
bank
банківський продукт
банковский продукт
banking product
клієнт
клиент
customer
обслуговування
обслуживание
service
Type Article
Date of Issue 2013
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/50828
Publisher
License
Citation Bashlay S. V. Theoretical foundations of management concepts of consumption of bank services / S. V. Bashlay, O. I. Podolyaka // SWorld collection of scientific works. – Odessa, 2013. – P. 69-74.
Abstract The authors reveal the content of the concept of control consumption which is a comprehensive look at the work with the client to ensure that the objectives of the Bank in this direction with minimal effort.
Автори розкривають зміст концепції управління споживанням яка являє собою комплексний погляд на роботу з клієнтом з метою забезпечення досягнення цілей банку в цьому напрямку з мінімальними зусиллями.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

Canada Canada
1
China China
25224133
France France
1
Germany Germany
348191
Greece Greece
1
Ireland Ireland
28008
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Slovakia Slovakia
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
2224128
United Kingdom United Kingdom
1115620
United States United States
131328841
Unknown Country Unknown Country
2224127

Downloads

China China
2
Germany Germany
92382
Iran Iran
1
Ukraine Ukraine
2224129
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
162493055
Unknown Country Unknown Country
6

Files

File Size Format Downloads
Bashlai_Theoretical_foundations .pdf 334,92 kB Adobe PDF 164809576

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.