Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/53307
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Технологія розробки і реалізації банківського продукту як складова механізму ціноутворення на банківські продукти
Other Titles Тechnology development and implementation of banking products as part of a pricing mechanism for banking products
Authors Pavlenko, Liudmyla Dmytrivna  
Bielova, Inna Valeriivna  
Keywords банк
bank
банківський продукт
банковский продукт
banking product
технологія розробки банківського продукту
технология разработки банковского продукта
technology development banking product
ціноутворення
ценообразование
pricing
Type Article
Date of Issue 2014
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/53307
Publisher Університет банківської справи Національного банку України
License
Citation Павленко Л.Д. Технологія розробки і реалізації банківського продукту як складова механізму ціноутворення на банківські продукти / Л.Д. Павленко, І.В. Бєлова // Вісник Університету банківської справи Національного банку України. - 2014. - № 3(21). - С. 91-97.
Abstract В статті розглянуто технологію розробки і реалізації банківського продукту як складову механізму ціноутворення на банківські продукти.
In the article the technology development and implementation of banking products as part of a pricing mechanism for banking products.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

Germany Germany
1
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
245
United Kingdom United Kingdom
2128
United States United States
800
Unknown Country Unknown Country
15

Downloads

China China
2
EU EU
1
France France
1
Germany Germany
2
Romania Romania
1
Ukraine Ukraine
1080
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
2
Unknown Country Unknown Country
21

Files

File Size Format Downloads
Pavlenko_Bankivskyi_produkt.pdf 437,83 kB Adobe PDF 1111

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.