Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/53456
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Business English Course Design: How to Meet Employers’ Expectations
Other Titles Розробка курсу ділової англійської мови
Authors Khodtseva, Alla Oleksandrivna  
Keywords ESP course design
employer expectations
competitive
розробка курсу англійської мови для професійного спілкування
очікування роботодавців
конкурентоспроможний
Type Article
Date of Issue 2015
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/53456
Publisher Science and Education LTD
License
Citation Khodtseva A.O. Business English Course Design: How to Meet Employers Expectations / A. Khodtseva // Modern scientific potential-2015: materials of the international scientific and practical conference, February 28 - March 7.- Sheffield: Science and Education LTD, 2015 - Vol. 23. Philological sciences. - С. 49-53.
Abstract The article focuses on job requirements in Banking and Finance sector and on the approaches which can be applied to design an effective ESP course.
В статті розглядаються вимоги роботодавців в банківській сфері та фінансах і аналізуються підходи до розробки ефективного курсу англійської мови для професійного спілкування з урахуванням цих вимог.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

Canada Canada
1
France France
1220
Germany Germany
23
Greece Greece
1
Lithuania Lithuania
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
364
United Kingdom United Kingdom
6503
United States United States
37392
Unknown Country Unknown Country
14
Vietnam Vietnam
18696

Downloads

Bangladesh Bangladesh
1
China China
1
Germany Germany
2
Lithuania Lithuania
1
Spain Spain
1
Ukraine Ukraine
363
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1
Unknown Country Unknown Country
3
Vietnam Vietnam
1

Files

File Size Format Downloads
Khotseva_Business English_Course_Design.pdf 459,76 kB Adobe PDF 375

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.