Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/55130
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Розробка методу прогнозування кількості мікроорганізмів в харчових продуктах
Authors Chernetskyi, Ihor Volodymyrovych
ORCID
Keywords продукти харчування
продукты питания
food
мікроорганізми
микроорганизмы
micro-organisms
метод прогнозування
метод прогнозирования
method of forecasting
Type Conference Papers
Date of Issue 2017
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/55130
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Чернецький, І.В. Розробка методу прогнозування кількості мікроорганізмів в харчових продуктах [Текст] / І.В. Чернецький; наук. кер. О.М. Бергілевич // Актуальні питання теоретичної та клінічної медицини : збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 20-21 квітня 2017 р. / Відп. за вип. М.В. Погорєлов. – Суми : СумДУ, 2017. – С. 145.
Abstract Якість і безпечність харчових продуктів є основою гарантування захисту здоров’я населення країни від отруєнь та захворювань харчового походження. Тому, дуже важливо знати динаміку кількості мікроорганізмів в харчових продуктах, особливо при їх зберіганні в холодильнику. На даний час, з розвитком науково-технічного прогресу, встановити чи передбачити поведінку мікроорганізмів (розмноження чи загибель) можна за допомогою математичних та статистичних формул, моделей та комп’ютерних програм.
Appears in Collections: Наукові видання (НН МІ)

Views

China China
850
Germany Germany
19246
Ireland Ireland
9625
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
146882
United Kingdom United Kingdom
73725
United States United States
38490
Unknown Country Unknown Country
146881

Downloads

China China
1
Germany Germany
851
India India
1
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
435703
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
73726
Unknown Country Unknown Country
4

Files

File Size Format Downloads
Chernecjkyj_rozrobka.pdf 742,7 kB Adobe PDF 510289

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.