Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5566
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Модель визначення результативності системи управління якістю заготівельного виробництва
Authors Zaloha, Viliam Oleksandrovych  
Ivchenko, Oleksandr Volodymyrovych  
Dynnyk, Oksana Dmytrivna
ORCID http://orcid.org/0000-0001-7444-485X
http://orcid.org/0000-0002-4274-7693
Keywords система управління
система управления
management system
якість заготівельного виробництва
качество заготовительного производства
quality of perveying production
Type Conference Papers
Date of Issue 2010
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5566
Publisher Вид-во СумДУ
License
Citation Залога, В.О. Модель визначення результативності системи управління якістю заготівельного виробництва [Текст] / В.О. Залога, О.В. Івченко, О.Д. Диннік // Сучасні технології в промисловому виробництві : матеріали Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції (Суми, 19 - 23 квітня 2010 року) / Редкол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2010. - Ч.І. - С. 106-107.
Abstract
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Belgium Belgium
1
Canada Canada
1
China China
7
Denmark Denmark
1
France France
1
Germany Germany
129825
Greece Greece
1
Hong Kong SAR China Hong Kong SAR China
1
Hungary Hungary
1
Iran Iran
1
Ireland Ireland
608966
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
3
Russia Russia
19
Switzerland Switzerland
1
Turkey Turkey
2
Ukraine Ukraine
4815999
United Kingdom United Kingdom
2430596
United States United States
16399569
Unknown Country Unknown Country
72

Downloads

China China
1217927
France France
1
Germany Germany
352
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
4816000
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
8414069
Unknown Country Unknown Country
241

Files

File Size Format Downloads
Zaloha, Ivchenko.pdf 239,87 kB Adobe PDF 14448594

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.