Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/56881
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Оцінка якості інституційної складової бюджетного менеджменту
Other Titles Quality of the institutional component of the budget management
Authors Frolov, Serhii Mykhailovych  
ORCID http://orcid.org/0000-0001-9374-7274
Keywords бюджет
budget
бюджетний менеджмент
budget management
оцінка якості
quality assessment
Type Article
Date of Issue 2011
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/56881
Publisher Українська академія банківської справи Національного банку України
License
Citation Фролов С.М. Оцінка якості інституційної складової бюджетного менеджменту / С. М. Фролов // Вісник Української академії банківської справи. - 2011. - N 1 (30). – С. 3-8.
Abstract Стаття присвячена розробці методичних підходів до оцінки якості інституційної складової бюджетного менеджменту, що базуються на використанні аксіом векторної алгебри і спрямовані на нейтралізацію ефекту заміщення. Це дозволяє забезпечити більш об’єктивну і точну інтерпретацію експертних оцінок. Article is devoted to developing methodological approaches to assessing the quality of the institutional component of budget management, based upon the axioms of vector algebra and are aimed at neutralizing the effect of substitution. This enables a more objective and precise interpretation of expert evaluations.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

Germany Germany
16
Ireland Ireland
12899
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
70639
United Kingdom United Kingdom
35627
United States United States
401449
Unknown Country Unknown Country
70638

Downloads

China China
3
Germany Germany
3993
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
211627
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
401450
Unknown Country Unknown Country
4

Files

File Size Format Downloads
Frolov.pdf 353,21 kB Adobe PDF 617080

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.