Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5699
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Екологічні аспекти використання харчових добавок в продуктах харчування
Authors Shevchenko, Serhii Mykolaiovych
Назаренко, Л.
ORCID
Keywords харчові добавки
продукти харчування
пищевые добавки
продукты питания
food additives
food
Type Conference Papers
Date of Issue 2010
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/5699
Publisher Вид-во СумДУ
License
Citation Назаренко, Л. Екологічні аспекти використання харчових добавок в продуктах харчування [Текст] / Л. Назаренко, С.М. Шевченко // Сучасні технології в промисловому виробництві : матеріали Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції (Суми, 19 - 23 квітня 2010 року) / Редкол.: О.Г.Гусак, В.Г.Євтухов. - Суми : СумДУ, 2010. - Ч.ІІІ. - С. 123-124.
Abstract
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Canada Canada
1
China China
65834110
Germany Germany
562714
Hong Kong SAR China Hong Kong SAR China
1
Iran Iran
1
Ireland Ireland
281360
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
8069
Norway Norway
1
Romania Romania
1
Russia Russia
11
Switzerland Switzerland
1
Turkey Turkey
2
Ukraine Ukraine
142281562
United Kingdom United Kingdom
1965142
United States United States
65834111
Unknown Country Unknown Country
3898016

Downloads

China China
280665105
EU EU
3
Germany Germany
323
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
1
Russia Russia
4
Ukraine Ukraine
280665105
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
22303713
Unknown Country Unknown Country
424

Files

File Size Format Downloads
Shevchenko.pdf 133,32 kB Adobe PDF 583634680

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.