Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/57858
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Конкурентоспроможність банку: фактори та критерії оцінки |
Other Titles |
Bank competitiveness: factors and evaluation criteria Конкурентоспособность банка: факторы и критерии оценки |
Authors |
Шпиг, Ф.І.
|
Keywords |
конкурентноспроможність конкурентоспособность сompetitiveness банк bank прибутковість доходность profitability |
Type | Article |
Date of Issue | 2006 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/57858 |
Publisher | Українська академія банківської справи Національного банку України |
License | |
Citation | Шпиг, Ф.І. Конкурентоспроможність банку: фактори та критерії оцінки [Текст] / Ф.І. Шпиг // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України: збірник наукових праць. – Суми: Українська академія банківської справи Національного банку України, 2006. - Т. 16. - C. 57-63. |
Abstract |
Конкурентна боротьба спрямована на досягнення лідируючих
позицій у конкретній галузі бізнесу або досягнення тієї чи іншої мети. При цьому конкуруючими можна назвати ті організації, що мають цілком або частково співпадаючий фундаментальний сегмент ринку.
Рівень окремого представника банківського сектора та умови
конкурентної боротьби на ньому традиційно привертають до себе значну увагу фахівців. Однак зараз майже відсутній теоретичний фундамент
конкурентної боротьби банків. Таким чином, саме дефіцит обґрунтованих
рекомендацій щодо оцінки конкурентоспроможності банку визначає
актуальність наукового дослідження, результати якого наводяться в даній статті. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views

2396

1

1

7236

1

1

41026

14474

79650

42
Downloads

7234

41024

144830

2237

1

1

5

1

79686

14473

79654

291
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Shpyh_Konkurentospromozhnist | 1,18 MB | Adobe PDF | 369437 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.