Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58358
Title: Науково-методичний підхід до встановлення цін на банківські продукти на основі ринкового методу
Other Titles: Scientifically-methodical approach to the banking products’ pricing in terms of market method
Научно-методический подход к установлению цен на банковские продукты на основе рыночного метода
Authors: Павленко, Людмила Дмитрівна
Павленко, Людмила Дмитриевна
Pavlenko, Liudmyla Dmytrivna
Keywords: банк
банківський продукт
ціноутворення на банківські продукти
етапи ціноутворення
методи ціноутворення на банківські продукти
ринковий метод ціноутворення на банківські продукти
bank
banking product
banking products’ pricing
stages of pricing
methods of pricing of the banking products
банковский продукт
ценообразование на банковские продукты
этапы ценообразования
методы ценообразования на банковские продукты
рыночный метод ценообразования на банковские продукты
Issue Year: 2012
Publisher: Лазурит-Поліграф
Citation: Павленко, Л.Д. Науково-методологічний підхід до встановлення цін на банківські продукти на основі ринкового методу [Текст] / Л.Д. Павленко // Актуальні проблеми економіки. - 2012. - № 1 (127). - С. 228-234.
Abstract: В статті узагальнено теоретичні аспекти ціноутворення на банківські продукти та, враховуючи практичні аспекти встановлення цін, визначено етапи ціноутворення ринковим методом.
В статье обобщены теоретические аспекты ценообразования на банковские продукты и, учитывая практические аспекты установления цен, определены этапы ценообразования рыночным методом.
The article summarizes the theoretical aspects of the banking products’ pricing and determines the stages of pricing considering practical aspects of the pricing.
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58358
Type: Article
Appears in Collections:Наукові видання (ННІ БТ)

Views
Other8
Germany1
Ukraine2
Downloads
Other17
China2
Germany1
Ukraine1


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Pavlenko_banking_product.pdf416.76 kBAdobe PDF21Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.