Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/59988
Title: Застосування методичних положень для моделювання, аналізу та оцінки рівня конкурентоспроможності банку
Other Titles: Application of methodical guidelines for modeling, analysis and evaluation of the bank's competitiveness
Authors: Koibichuk, Vitaliia Vasylivna 
Keywords: конкурентоспроможність банку
положення економіко-математичного моделювання
competitiveness of the bank
position of of economic and mathematical modeling
Issue Year: 2016
Publisher: Громадська організація «Київський економічний науковий центр»
Citation: Койбічук В.В. Застосування методичних положень для моделювання, аналізу та оцінки рівня конкурентоспроможності банку / В.В. Койбічук // Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Шляхи вдосконалення економічного потенціалу країни» (Київ, 19-20 лютого 2016 р.). – К. : ГО «Київський економічний науковий центр», 2016. – С. 131–134.
Abstract: Розроблені методичні положення описового економіко-математичного моделювання конкурентоспроможності банку ґрунтуються на змістовній суті конкурентоспроможності банку в сучасних умовах. Методичні положення враховують логіку побудови моделей конкурентоспроможності банку: когнітивної, змістовної, концептуальної, інформаційної, математичної
Methodical position of descriptive economic and mathematical modeling competitiveness of the bank based on the content essence of the bank's competitiveness in the modern world. Methodical position take into account the logic of constructing models of competitiveness bank: cognitive, content, conceptual, information, mathematical
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/59988
Type: Theses
Appears in Collections:Наукові видання (ННІ БТ)

Views
Other8
China1
Germany1
France1
United Kingdom1
Ukraine5
Downloads
Other3
China1
Germany1
Ukraine1


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Koibichuk_Zastosuvannia.pdf550.1 kBAdobe PDF6Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.