Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/60331
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Конкурентоспроможність банківського продукту:до методології аналізу
Other Titles The competitiveness of the banking product: the methodology of analysis
Authors Тігіпко, С.Л.
ORCID
Keywords конкурентоспроможність
банківський продукт
competitiveness
banking product
Type Conference Papers
Date of Issue 2005
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/60331
Publisher Українська академія банківської справи Національного банку України
License
Citation Тігіпко С. Л. Конкурентоспроможність банківського продукту: до методології аналізу / С.Л. Тігіпко // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України : зб. тез доповідей VII Всеукраїнської науково-практичної конференції (25-26 листопада 2004 р.) / Державний вищий навчальний заклад "Українська академія банківської справи Національного банку України". - Суми, 2005. - C. 7-10.
Abstract Про необхідність розширення спектра банківських послуг як чинника підвищення конкурентоспроможності банку
On the need to expand the spectrum of banking services as a factor in increasing the competitiveness of the bank
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

Australia Australia
1
Belgium Belgium
1
Germany Germany
573662
Greece Greece
1
Ireland Ireland
10831
Japan Japan
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Singapore Singapore
3258562
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
192588
United Kingdom United Kingdom
96773
United States United States
2192112
Unknown Country Unknown Country
192587

Downloads

Finland Finland
1
Germany Germany
34
Lithuania Lithuania
1
Norway Norway
1
Romania Romania
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
573661
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
2192110
Unknown Country Unknown Country
5

Files

File Size Format Downloads
Tihipko_Konkurentospromozhnist.pdf 156.49 kB Adobe PDF 2765816

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.