Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/60473
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Метод оптимізації оргструктури малих і середніх підприємств
Other Titles Method of optimization of organization structure of small and medium enterprises
Authors Бондаренко, О.
ORCID
Keywords організаційна структура
малий бізнес
organizational structure
small business
Type Conference Papers
Date of Issue 2009
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/60473
Publisher Українська академія банківської справи Національного банку України
License
Citation Бондаренко, О. Метод оптимізації оргструктури малих і середніх підприємств [Текст] / О. Бондаренко; наук. кер. Г.О. Пересадько // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України : погляд у майбутнє : зб. тез доповідей XI Науково-практичної конференції студентів ( 22 квітня 2008 р. ) та XII Науково-практичної конференції студентів ( 23 квітня 2009 р. ) / Українська академія банківської справи Національного банку України. – Суми, 2009. – С. 59-61.
Abstract У сучасних умовах розвитку ринкових тенденцій, обумовлених якісно новою системою господарських зв’язків і механізмів конкурентних відносин, одним з актуальних завдань адаптації господарюючих суб’єктів до умов невизначеності є вдосконалення стратегії й структури організації управління виробництвом.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

France France
1
Germany Germany
1140699
Greece Greece
1
Ireland Ireland
3171
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
104755
United Kingdom United Kingdom
52621
United States United States
865148
Unknown Country Unknown Country
104754

Downloads

China China
2
Finland Finland
1
Germany Germany
25
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
314046
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
865148
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Bondarenko3.pdf 518.6 kB Adobe PDF 1179225

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.