Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/61477
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Технология и методика формирования стоимости кредитных продуктов и оценки кредитного риска
Other Titles Technology and method of forming the cost of credit products and credit risk assessment
Authors Крамаренко, Г.А.
Чорная, О.Е.
ORCID
Keywords кредитний ризик
вартість під ризиком
credit risk
value at risk, VaR
Type Conference Papers
Date of Issue 2006
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/61477
Publisher Українська академія банківської справи Національного банку України
License
Citation Крамаренко Г.А. Технология и методика формирования стоимости кредитных продуктов и оценки кредитного риска / Г.А. Крамаренко, О.Е. Чорная // Міжнародна банківська конкуренція: теорія і практика : збірник тез доповідей I Міжнародної науково-практичної конференції (25-26 травня 2006 р.). – Суми : УАБС НБУ, 2006. – 110-111.
Abstract Инвестиционная деятельность сопряжена с определенными рисками, которые приводят к снижению доходности портфельных инвестиций против ожидаемых величин. Наличие риска выражается в прямых финансовых потерях и упущенной выгоде инвестора.
Investment activities involve certain risks, which lead to a decrease in the return on portfolio investment against expected values. The presence of risk is expressed in direct financial losses and lost profits of the investor.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

China China
1
Germany Germany
19
Ireland Ireland
1235
Lithuania Lithuania
1
Romania Romania
1
Ukraine Ukraine
11647
United Kingdom United Kingdom
6001
United States United States
65335
Unknown Country Unknown Country
11646

Downloads

Germany Germany
21
Ukraine Ukraine
34783
United Kingdom United Kingdom
6002
United States United States
65336
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Kramarenko_Tekhnolohyia_y_metodyka.pdf 149,46 kB Adobe PDF 106143

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.