Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/61555
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Основні напрями верстки при створенні електронного видання для підвищення зручності користування ним
Authors Подлєсний, А.В.
Rudenko, Oleksandr Borysovych
Keywords електронне видання
электронное издание
electronic edition
програмне забезпечення
программное обеспечение
software
верстка
page-proof
Type Conference Papers
Date of Issue 2017
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/61555
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Подлєсний, А.В. Основні напрями верстки при створенні електронного видання для підвищення зручності користування ним [Текст] / А.В. Подлєсний, О.Б. Руденко // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів фак-ту техн. систем та енергоефективних технологій, м. Суми, 18–21 квітня 2017р.: у 2-х ч. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2017. - Ч.1. - С. 49-50.
Abstract Забезпечення деяких навчальних дисциплін навчально-методичними матеріалами для існуючого контингенту студентів (включаючи студентів заочної та дистанційної форм навчання) іноді може не відповідати нормативним вимогам (нова сучасна література отримується бібліотеками в обмеженій кількості, а, іноді, немає можливості придбати потрібне видання).
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

China China
1
France France
2
Germany Germany
974
Italy Italy
2
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
5837
United Kingdom United Kingdom
3892
United States United States
32674
Unknown Country Unknown Country
12

Downloads

Canada Canada
1
China China
1
Germany Germany
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
385
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
507
Unknown Country Unknown Country
9

Files

File Size Format Downloads
Podlesnuy_verstka.pdf 343,97 kB Adobe PDF 906

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.