Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/62383
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Валідація, як метод забезпечення якості у фармацевтичній промисловості
Authors Медушевський, С.В.
ORCID
Keywords фармацевтична промисловість
фармацевтическая промышленность
pharmaceutical industry
валідація
валидация
validation
Type Conference Papers
Date of Issue 2017
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/62383
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Медушевський, С.В. Валідація, як метод забезпечення якості у фармацевтичній промисловості [Текст] / С.В. Медушевський // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів фак-ту техн. систем та енергоефективних технологій, м. Суми, 18–21 квітня 2017р.: у 2-х ч. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2017. - Ч.1. - С. 81-82.
Abstract Відповідно до визначення міжнародної організації зі стандартизації якість являє собою сукупність характеристик продукції або послуги, які надають їм здатність задовольняти обумовлені або передбачувані потреби. Під управлінням якістю продукції розуміють постійний, планомірний, цілеспрямований процес впливу на всіх рівнях на фактори та умови, що забезпечує створення продукції оптимальної якості і повноцінне її використання.
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Canada Canada
1
Germany Germany
2
Greece Greece
1
Ireland Ireland
1413
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
13142
United Kingdom United Kingdom
6783
United States United States
39288
Unknown Country Unknown Country
13141

Downloads

China China
1
Germany Germany
2
India India
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
13143
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
73773
Unknown Country Unknown Country
15

Files

File Size Format Downloads
Medushevskiy_validaciay.pdf 281,43 kB Adobe PDF 86937

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.