Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/63095
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Злиття та поглинання як один з пріоритетних напрямів підвищення рівня капіталізації банківської системи
Other Titles Mergers and acquisitions as a priority for improving capitalization banking system
Authors Бабченко, О.В.
ORCID
Keywords злиття
поглинання
капіталізація
капіталізація банківської системи
merger
acquisitions
capitalization
capitalization of the banking system
Type Conference Papers
Date of Issue 2012
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/63095
Publisher Українська академія банківської справи Національного банку України
License
Citation Бабченко, О.В. Злиття та поглинання як один з пріоритетних напрямів підвищення рівня капіталізації банківської системи [Текст] / О.В. Бабченко // Міжнародна банківська конкуренція: теорія і практика : зб. тез доп. VII Міжнародної науково - практичної конференції ( 24-25 травня 2012 р.) / Українська академія банківської справи Національного банку України. – Суми, 2012. – Т. 1. – С. 78-80.
Abstract В останні десятиліття різні сектори економіки в усьому світі зазнають значних змін. Об’єктивний процес глобалізації сучасної світової економіки потребує нового рівня розвитку банківського бізнесу.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

Austria Austria
1
China China
169057
Finland Finland
1
Germany Germany
4160
Greece Greece
1
India India
1
Ireland Ireland
1214
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
19765
United Kingdom United Kingdom
10057
United States United States
338114
Unknown Country Unknown Country
19764

Downloads

China China
2
Germany Germany
2
Greece Greece
1213
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
59126
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
169056
Unknown Country Unknown Country
3

Files

File Size Format Downloads
babchenko.pdf 556.48 kB Adobe PDF 229405

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.