Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/64072
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Дослідження експлуатаційних властивостей покриттів отриманих іонно-плазмовим азотуванням
Authors Булига, К.С.
Marchenko, Stanislav Viktorovych  
Keywords покриття
покрытия
coating
різальний інструмент
режущий инструмент
cutting tool
азотування
азотирование
nitriding
Type Conference Papers
Date of Issue 2017
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/64072
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Булига, К.С. Дослідження експлуатаційних властивостей покриттів отриманих іонно-плазмовим азотуванням [Текст] / К.С. Булига, С.В. Марченко // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів фак-ту техн. систем та енергоефективних технологій, м. Суми, 18–21 квітня 2017р.: у 2-х ч. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2017. - Ч.1. - С. 114.
Abstract Використання покриттів сприяє зміцненню поверхневого шару, збільшенню терміну експлуатації різального інструмента, заміні дорогих інструментальних матеріалів більш дешевими. Серед існуючих методів нанесення зносостійких покриттів вигідно вирізняється метод іонно-плазмового азотування. Цей метод дозволяє отримати зносостійкі покриття, які підвищують стійкість в тому числі інструменту в середньому в 3,0 рази.
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Germany Germany
792
Greece Greece
1
Lithuania Lithuania
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
795
United Kingdom United Kingdom
3731
United States United States
7464
Unknown Country Unknown Country
16

Downloads

China China
2
Germany Germany
2
Ukraine Ukraine
794
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1
Unknown Country Unknown Country
4

Files

File Size Format Downloads
Bulyha_doslidzhennia.pdf 214,44 kB Adobe PDF 804

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.