Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/64435
Title: Передумови формування інноваційної економіки
Authors: Kharchenko, Mykola Oleksiiovych
Гаврилова, В.В.
Keywords: інноваційні продукти
инновационные продукты
innovative products
інноваційна екосистема
инновационная экосистема
innovative ecosystem
реформування університетів
реформирования университетов
reforming universities
Issue Year: 2017
Publisher: Сумський державний університет
Citation: Харченко, М.О. Передумови формування інноваційної економіки [Текст] / М.О. Харченко, В.В. Гаврилова // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих, присвяченої 80-річчю від дня народження професора Олега Балацького, м. Суми, 21-25 квітня 2017 р. / за заг. ред.: Т.А. Васильєвої, Г.О. Швіндіної. – Суми : СумДУ, 2017. – С. 73-75.
Abstract: В умовах глобалізації для бізнесу на перше місце виходять ІТ технології, для держави – формування інноваційної економіки, що споживає й трансформує знання в інноваційні продукти.[1] Україна та інші країни Східної Європи наразі зіткнулися з великою кількістю проблем, одна з яких – повільно зростаючий локальний ринок. Впровадження нових технологій також відбувається дуже повільно. Однозначної відповіді на питання, які саме конкретні інновації можуть допомогти Україні перемогти в конкурентній боротьбі за капітал, немає. Проте, базою для формування можливостей інноваційного розвитку країни є формування культури інновацій. Все суспільство має розглядати інновації як спосіб активізації і оновлення господарських процесів в країні.
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/64435
Type: Theses
Appears in Collections:Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views
Other9
Downloads
Other3
China2


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Kharchenko_Havrylova_innovatsiina_ekonomika.pdf1.93 MBAdobe PDF5Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.