Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/65073
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Маркетингові дослідження хлібобулочних виробів
Authors Tielietov, Oleksandr Serhiiovych
Сєроклін, Д.С.
Keywords хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия
baked goods
національна безпека країни
национальная безопасность страны
national security of the country
хлібобулочна галузь
хлебобулочная отрасль
bakery branch
Type Conference Papers
Date of Issue 2017
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/65073
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Тєлєтов, О.С. Маркетингові дослідження хлібобулочних виробів [Текст] / О.С. Тєлєтов, Д.С. Сєроклін // Економічні проблеми сталого розвитку: матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих, присвяченої 80-річчю від дня народження професора Олега Балацького, м. Суми, 21-25 квітня 2017 р. / за заг. ред.: Т.А. Васильєвої, Г.О. Швіндіної. – Суми: СумДУ, 2017. – С. 322-323.
Abstract Хліб і хлібобулочні вироби традиційно займають особливе місце в структурі вітчизняного споживання, оскільки на ці продукти в Україні припадає до 40% загальної калорійності харчового раціону населення. Власне, тому виробництво хліба та хлібобулочних виробів можна віднести до стратегічних галузей економіки нашої держави, оскільки від ефективності діяльності хлібопекарських підприємств багато в чому залежить не тільки продовольча, але й національна безпека країни.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views

France France
1
Germany Germany
1
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
35
Unknown Country Unknown Country
26

Downloads

China China
6
France France
2
Germany Germany
1
Poland Poland
1
Russia Russia
3
Ukraine Ukraine
65
Unknown Country Unknown Country
43

Files

File Size Format Downloads
Tielietov_Sieroklin_marketynhovi_doslidzhennia.pdf 1,47 MB Adobe PDF 121

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.