Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/66301
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | English in business |
Other Titles |
Англійська мова для бизнесу |
Authors |
Korzh, T.M.
|
ORCID | |
Keywords |
in-company employees would-be workers needs analysis language competence cultural awareness службовці майбутні працівники аналіз потреб мовна компетенція культурна свідомість |
Type | Article |
Date of Issue | 2012 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/66301 |
Publisher | Рибэст |
License | |
Citation | Korzh T. English in Business / T. Korzh // Language, Education and Career. II Tesol – Ukraine International Conference. Book of papers. – Севастополь : Рибэст, 2012. – С. 34-36. |
Abstract |
Students of business English may be classed into two categories: in-company employees and would-be workers. The distinction between these two categories is crucial for course design, course content, and material choice. Студенти ділової англійської мови можуть бути класифіковані на дві категорії: у компанії співробітників і потенційних працівників. Різниця між двома категоріями має вирішальне значення для проектування курсу, зміст курсу, і вибір матеріалу. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views
![Germany](/flags/de.gif)
7461
![Ireland](/flags/ie.gif)
3731
![Japan](/flags/jp.gif)
321796
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Singapore](/flags/sg.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
123499
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
20969
![United States](/flags/us.gif)
643591
![Unknown Country](/flags/--.gif)
41237
![Vietnam](/flags/vn.gif)
1398
Downloads
![Germany](/flags/de.gif)
2
![Latvia](/flags/lv.gif)
1
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
123500
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
1
![United States](/flags/us.gif)
1163684
![Unknown Country](/flags/--.gif)
3
![Vietnam](/flags/vn.gif)
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Korzh_English.pdf | 74,88 kB | Adobe PDF | 1287193 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.