Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/66536
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Theoretical and methodological approaches to competitive stability of engineering companies
Authors Bozhkova, Viktoriia Viktorivna  
Nosonova, Liubov Viacheslavivna
Keywords industry
промисловість
промышленность
sustainability of competitive enterprises
стійкість конкурентоспроможних підприємств
устойчивость конкурентоспособных предприятий
Type Conference Papers
Date of Issue 2017
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/66536
Publisher Sumy State University
License
Citation Bozhkova, V.V. Theoretical and methodological approaches to competitive stability of engineering companies [Текст] / V.V. Bozhkova, L.V. Nosonova // Системи розроблення та постановлення продукції на виробництво. Індустрія 4.0. Сучасний напрямок автоматизації та обміну даними у виробничих технологіях: матеріали II Міжнародної науково-практичної конференції м. Суми, 22-26 травня 2017 р. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, К.О. Дядюра. – Суми: СумДУ, 2017. – C. 12-13.
Abstract The background is determined in the way that every enterprise of building industry uses different methods to analyze its competitive level and constantly searches for options to be required with its production. Ensuring the sustainability of competitive enterprises of engineering industry in modern globalized markets means first of all using of tools and marketing tools.
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Algeria Algeria
1
Germany Germany
4483
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
24
Ukraine Ukraine
1026
United Kingdom United Kingdom
1121
United States United States
8920
Unknown Country Unknown Country
20

Downloads

Germany Germany
1
Ukraine Ukraine
1025
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1
Unknown Country Unknown Country
6

Files

File Size Format Downloads
Bozhkova_Nosonova_companies.pdf 789,5 kB Adobe PDF 1034

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.