Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/66759
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Розробка алгоритму оцінювання якості виробничих процесів
Authors Yashyna, Tetiana Viktorivna
Zaloha, Viliam Oleksandrovych
Dynnyk, Oksana Dmytrivna
Keywords якість виробничих процесів
качество производственных процессов
quality of production processes
метод оцінювання виробничих процесів
метод оценки производственных процессов
method for evaluating production processes
Type Conference Papers
Date of Issue 2017
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/66759
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Яшина, Т.В. Розробка алгоритму оцінювання якості виробничих процесів [Текст] / Т.В. Яшина, В.О. Залога, О.Д. Динник // Системи розроблення та постановлення продукції на виробництво. Індустрія 4.0. Сучасний напрямок автоматизації та обміну даними у виробничих технологіях: матеріали II Міжнародної науково-практичної конференції м. Суми, 22-26 травня 2017 р. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, К.О. Дядюра. – Суми: СумДУ, 2017. – С. 192-193.
Abstract Високий рівень якості продукції на будь-якому сучасному підприємстві досягатися застосуванням прогресивних та ефективних підходів до методів її оцінювання, прогнозування та управління. Згідно з міжнародними стандартами [1], таким підходом являється забезпечення якості виробництва на всіх етапах життєвого циклу, як єдиної системи, спрямованої на отримання високоякісної продукції. Але методологія оцінювання процесів не визначена і не існує нормативного документу, який би регламентував порядок оцінювання якості процесів.
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

China China
1
Germany Germany
1
Ukraine Ukraine
35
United States United States
3
Unknown Country Unknown Country
11

Downloads

China China
3
Germany Germany
1
Unknown Country Unknown Country
2

Files

File Size Format Downloads
Yashuna_rozrobka_algorytmy.pdf 1,02 MB Adobe PDF 6

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.