Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67404
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Вдосконалення технологічної підготовки виробництва шляхом автоматизації проектування верстатних пристроїв
Authors Bahrii, Yaroslav Vadymovych
Ivanov, Vitalii Oleksandrovych  
Едл, М.
ORCID http://orcid.org/0000-0003-0595-2660
Keywords технологічна підготовка виробництва
технологическая подготовка производства
technological preparation of production
автоматизація проектування
автоматизация проектирования
design аutomation
верстатні пристрої
станочные приспособления
machines devices
Type Conference Papers
Date of Issue 2018
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67404
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Багрій, Я.В. Вдосконалення технологічної підготовки виробництва шляхом автоматизації проектування верстатних пристроїв [Текст] / Я.В. Багрій, В.О. Іванов, М. Едл // Сучасні технології у промисловому виробництві: матеріали та програма V Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції, м. Суми, 17–20 квітня 2018 р. / редкол.: О.Г. Гусак, І.В. Павленко. - Суми: СумДУ, 2018. - С. 45.
Abstract Запропонована структура САПР ВП у автоматизованому режимі забезпечує вибір оптимальних компонувань для заданих виробничих умов із розробленої бази даних.
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

China China
1
France France
1
Germany Germany
1
Greece Greece
1
Ireland Ireland
5628
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
79363
United Kingdom United Kingdom
39931
United States United States
1054212
Unknown Country Unknown Country
1258502

Downloads

China China
1
Germany Germany
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
237051
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1054213
Unknown Country Unknown Country
4

Files

File Size Format Downloads
Bahrii_avtomatyzatsiia.pdf 681.17 kB Adobe PDF 1291272

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.