Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67466
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Напрямки покращення технологічних і експлуатаційних характеристик традиційних й наномодифікованих рідких полімерних середовища армованих полімерних композитів на їх основі
Authors Колосов, О.Є.
Keywords полімерні композиційні матеріали
полимерные композиционные материалы
polymer composite materials
модифікація
модификация
modification
пластифікація
пластификация
plasticization
Type Conference Papers
Date of Issue 2018
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67466
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Колосов, О.Є. Напрямки покращення технологічних і експлуатаційних характеристик традиційних й наномодифікованих рідких полімерних середовища армованих полімерних композитів на їх основі [Текст] // Сучасні технології у промисловому виробництві: матеріали та програма V Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції, м. Суми, 17–20 квітня 2018 р. / редкол.: О.Г. Гусак, І.В. Павленко. - Суми: СумДУ, 2018. - С. 74-75.
Abstract Результати досліджень підтверджують ефективність фізичних, хімічних і фізико-хімічних методів модифікації як базового напрямку поліпшення технологічних і експлуатаційних характеристик традиційних і наномодифікованих рідких полімерних середовищ та армованих полімерних композитів.
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

France France
1
Germany Germany
1
Greece Greece
1
Lithuania Lithuania
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
170
United Kingdom United Kingdom
955
United States United States
383
Unknown Country Unknown Country
15

Downloads

China China
190
Germany Germany
1
Ukraine Ukraine
169
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
193
Unknown Country Unknown Country
10

Files

File Size Format Downloads
Kolosov_polimerni_seredovyshcha.pdf 1,26 MB Adobe PDF 564

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.