Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/71265
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Система керування процесом випікання хлібобулочних виробів |
Authors |
Чалий, Ю.О.
|
Keywords |
дослідження моделювання математична модель виконавчі механізми алгоритмічне забезпечення функціональна схема система керування операторська панель програмований логічний контролер |
Type | Masters thesis |
Date of Issue | 2018 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/71265 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Чалий, Ю.О. Система керування процесом випікання хлібобулочних виробів [Текст]: дипломна робота на здобуття кваліфікаційного рівня магістр; спец.: 151 - автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології / Ю.О. Чалий; наук. керівник В.А. Толбатов - Суми: СумДУ, 2018. - 83 с. |
Abstract |
Робота присвячена дослідженню системи керування процесом випікання хлібобулочних виробів. В ході виконання кваліфікаційної роботи магістра були проаналізовані існуючі системи автоматизації. Були розроблені: схема інформаційно-матеріальних потоків, функціональна схема автоматизації, таблиця вхідних-вихідних сигналів, розроблено математичну модель електроприводу стрічкового конвеєра, промодельовано роботу конвеєрної установки під час нормальної роботи та під час пуску, розроблено алгоритм керування, й обрано давачі та виконуючі механізми.
Отримані результати можуть бути використані для створення аналогічних систем, або модернізації існуючих, що особливо актуально в нинішній ситуації харчової промисловості. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ) |
Views

1535

1

744

3073

758

30
Downloads

1

760

1

1

761

1

6143

1

6143

326
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Chaluy_Masters_thesis.pdf | 1,8 MB | Adobe PDF | 14138 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.