Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/7695
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Особенности интенсификации процессов перемешивания и теплопередачи при производстве карамели
Authors Lohvyn, Andrii Volodymyrovych
Ivaniia, Andrii Viktorovych
ORCID
Keywords
Type Conference Papers
Date of Issue 2011
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/7695
Publisher Издательство СумГУ
License
Citation Ивания, А.В. Особенности интенсификации процессов перемешивания и теплопередачи при производстве карамели [Текст] / А.В. Ивания, А.В. Логвин // Сучасні технології в промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів факультету технічних систем та енергоефективних технологій, Суми, 18-22 квітня 2011 року / Ред. кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2011. - Ч.1. - С. 115.
Abstract
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Canada Canada
3890
China China
2
France France
1
Germany Germany
169
Iran Iran
1
Ireland Ireland
3415888
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
15534
Pakistan Pakistan
2
Russia Russia
13
Slovakia Slovakia
1
Sweden Sweden
1
Turkey Turkey
18
Ukraine Ukraine
48629722
United Kingdom United Kingdom
24345923
United States United States
145008275
Unknown Country Unknown Country
48629720

Downloads

China China
1
Germany Germany
170
Ireland Ireland
1
Kazakhstan Kazakhstan
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Russia Russia
5
Ukraine Ukraine
145008272
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
270049162
Unknown Country Unknown Country
48629721

Files

File Size Format Downloads
456.doc 28 kB Microsoft Word 463687336

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.