Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/7695
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Особенности интенсификации процессов перемешивания и теплопередачи при производстве карамели
Authors Lohvyn, Andrii Volodymyrovych
Ivaniia, Andrii Viktorovych
Keywords
Type Conference Papers
Date of Issue 2011
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/7695
Publisher Издательство СумГУ
License
Citation Ивания, А.В. Особенности интенсификации процессов перемешивания и теплопередачи при производстве карамели [Текст] / А.В. Ивания, А.В. Логвин // Сучасні технології в промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів факультету технічних систем та енергоефективних технологій, Суми, 18-22 квітня 2011 року / Ред. кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2011. - Ч.1. - С. 115.
Abstract
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Canada Canada
1
China China
2
France France
1
Germany Germany
169
Iran Iran
1
Netherlands Netherlands
1
Pakistan Pakistan
2
Russia Russia
13
Slovakia Slovakia
1
Turkey Turkey
18
Ukraine Ukraine
1811
United Kingdom United Kingdom
6
United States United States
27
Unknown Country Unknown Country
53

Downloads

China China
1
Germany Germany
170
Kazakhstan Kazakhstan
1
Netherlands Netherlands
1
Russia Russia
5
Ukraine Ukraine
1812
Unknown Country Unknown Country
250

Files

File Size Format Downloads
456.doc 28 kB Microsoft Word 2240

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.