Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/8605
Використовуйте наступні посилання для розповсюдження матеріалу в соціальних мережах: Рекомендувати цей матеріал
Назва Ліпідний склад біомаси мукорового гриба Вlakeslea trispora при культивуванні його на апівсинтетичному поживному середовищі
Автори Прімова, Людмила Олександрівна  
ORCID http://orcid.org/0000-0002-3442-5010
Ключові слова мікробіологія
микробиология
microbiology
Вид документа Тези доповідей
Дати випуску 2004
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу) http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/8605
Видавець Видавництво СумДУ
Ліцензія Copyright не зазначено
Бібліографічний опис Прімова, Л.О. Ліпідний склад біомаси мукорового гриба Вlakeslea trispora при культивуванні його на апівсинтетичному поживному середовищі [Текст] / Л.О. Прімова // Сучасні проблеми клінічної та теоретичної медицини : Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції викладачів, студентів та молодих вчених 22-23 квітня 2004 року / Редкол. Сміян О.І, Романюк А.М., Сікора В.З. та ін. — Суми : СумДУ, 2004. — С.14.
Короткий огляд (реферат)
Розташовується у зібраннях: Наукові видання (НН МІ)

Views

Canada Canada
1
China China
10208
EU EU
1
France France
2
Germany Germany
228
Greece Greece
1
Indonesia Indonesia
1
Iran Iran
1
Ireland Ireland
56125
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Russia Russia
21
Singapore Singapore
1
Turkey Turkey
10
United Kingdom United Kingdom
850100
United States United States
13577284
Unknown Country Unknown Country
32378193
Україна Україна
1695096

Downloads

China China
2
Germany Germany
229
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Turkey Turkey
1
United Kingdom United Kingdom
518163
United States United States
10965459
Unknown Country Unknown Country
518163
Україна Україна
3129987

Files

Файл Розмір Формат Downloads
1.pdf 407.84 kB Adobe PDF 15132007

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.