Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96393
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану та його відмежування від інших суміжних кримінальних правопорушень
Authors Лелека, С.С.
ORCID
Keywords повномасштабне вторгнення
надзвичайний стан
Збройні Сили України
інформаційна складова
несанкціоноване поширення інформації
Type Conference Papers
Date of Issue 2024
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96393
Publisher Сумський державний університет
License In Copyright
Citation Лелека С. С. Несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану та його відмежування від інших суміжних кримінальних правопорушень / наук. кер. О. С. Бондаренко // Реформування правової системи в контексті євроінтеграційних процесів : матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 23–24 травня 2024 р. / редкол. : А. М. Куліш, В. В. Миргород, А. Р. Голоха. Суми : Сумський державний університет, 2024. С. 196-200.
Abstract Проаналізовано склад кримінального правопорушення несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану.
Appears in Collections: Навчальні видання (ННІП)

Views

Ukraine Ukraine
3
United States United States
1
Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

United States United States
1

Files

File Size Format Downloads
Leleka_unauthorized_distribution.pdf 1,24 MB Adobe PDF 1

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.