Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96831
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Innovative approaches to business administration in conditions of digitization
Authors Liu, W.
ORCID
Keywords business
business model
innovations
bibliometrics
performance
Type Masters thesis
Date of Issue 2024
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96831
Publisher Sumy State University
License Copyright not evaluated
Citation Liu W. Innovative approaches to business administration in conditions of digitization: bachelor's qualification work : specialty 073 – management / head B. Kovalov. Sumy : Sumy State University, 2024. 52 p.
Abstract The purpose of the work is a comprehensive analysis of the innovative approaches to business administration in conditions of digitization and digitalization. The purpose of the study determines the setting of the following tasks: − to conduct a bibliometric analysis for the thematic domain “innovation, business and digitalisation”; − analyse the academic performance in innovation, business and digitalisation; − analyse the business plan and business model development methods; − generate the business model for launching a manufacturing and a service business.
Метою роботи є комплексний аналіз інноваційних підходів до управління бізнесом в умовах цифровізації та цифровізації. Мета дослідження визначає постановку наступних завдань: − провести бібліометричний аналіз тематичної області «інновації, бізнес та цифровізація»; − аналізувати академічну успішність у сфері інновацій, бізнесу та цифровізації; − аналізувати методи розробки бізнес-плану та бізнес-моделі; − сформувати бізнес-модель для запуску виробництва та сфери послуг.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)

Views

Downloads

Unknown Country Unknown Country
2

Files

File Size Format Downloads
Liu_mag_rob.pdf 1.1 MB Adobe PDF 2

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.