Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/9780
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Mежфазный теплообмен и разграничение основных стадий теплопереноса при охлаждении зернистых материалов во взвешенном слое
Authors Yukhymenko, Mykola Petrovych  
ORCID http://orcid.org/0000-0002-1405-1269
Keywords
Type Article
Date of Issue 2007
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/9780
Publisher Изд-во СумГУ
License
Citation Юхименко, М.П. Mежфазный теплообмен и разграничение основных стадий теплопереноса при охлаждении зернистых материалов во взвешенном слое [Текст] / М.П. Юхименко // Вісник Сумського державного університету. Серія Технічні науки. — 2007. — № 2. — С. 52-56.
Abstract Analytical dependences have been received, describing different tasks of the interfacial heat transmission within grain materials weighted layer. When you are citing the document, use the following link http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/9780
Appears in Collections: Вісник Сумського державного університету. Технічні науки (2007-2014)

Views

China China
1
Côte d’Ivoire Côte d’Ivoire
1
France France
1
Germany Germany
1992794298
Greece Greece
1
Iran Iran
1
Ireland Ireland
157092244
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
39354
Russia Russia
32
Singapore Singapore
1970886146
Slovakia Slovakia
1
Sweden Sweden
1
Turkey Turkey
6
Ukraine Ukraine
-66590253
United Kingdom United Kingdom
189839
United States United States
-1143931818
Unknown Country Unknown Country
2118546469
Vietnam Vietnam
157408

Downloads

Belarus Belarus
1
China China
1
Germany Germany
324
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Taiwan Taiwan
-290365123
Ukraine Ukraine
165092059
United Kingdom United Kingdom
-1162040538
United States United States
1272887221
Unknown Country Unknown Country
2118546470
Vietnam Vietnam
1

Files

File Size Format Downloads
Yukhymenko.pdf 100,03 kB Adobe PDF 2104120419

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.