Browsing by Author Bozhko, Nataliia Volodymyrivna


Showing results 1 to 19 of 19
Issue Year Title Author(s) Type Views Downloads
2020 Analysis of the possibility of fish and meat raw materials combination in products Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Tischenko, V.; Pasichnyi, V.; Matsuk, Y. Article -920350071 36479028
2022 Determining the medical and biological safety of meat-containing polycomponent products based on regional raw materials Pasichnyi, V.; Tischenko, V.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Marynin, A.; Moskaluyk, O.; Geredchuk, A. Article 14186184 15472017
2021 Determining the nutritional value and quality indicators of meat-containing bread made with hemp seeds flour (Cannabis sativa L.) Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Pasichnyi, V.; Tischenko, V.; Marynin, A.; Shubina, Y.; Strashynskyi, I. Article 832381106 966252388
2019 Development of meatcontaining products with a balance of fatty acids composition Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Pasichnyi, V. Book chapter 29792759 22726464
2022 Effects of Compound Polysaccharides Derived from Astragalus and Glycyrrhiza on Growth Performance, Meat Quality and Antioxidant Function of Broilers Based on Serum Metabolomics and Cecal Microbiota Qiao, Y.; Guo, Y.; Zhang, W.; Guo, W.; Kyselov, O.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Wang, Z.; Liu, C. Article 4640 12719
2020 The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid composition Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Pasichnyi, V.; Marynin, A.; Tischenko, V.; Strashynskyi, I.; Kyselov, O. Article 12453034 8370105
2021 The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meat Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Tischenko, V.; Pasichnyi, V.; Shubina, Y.; Kyselov, O.; Marynin, A.; Strashynskyi, I. Article -1727386063 -1566573492
2022 Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausages Pasichnyi, V.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Tischenko, V.; Marynin, A.; Shubina, Y.; Svyatnenko, R.; Haschuk, O.; Moroz, O. Article 104415731 293569918
2022 Дослідження використання продуктів переробки насіння конопель для використання у м'ясних продуктах Пасічний, В.М.; Шубіна, Є.А.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Мороз, О.О. Article 273424 597183
2020 Дослідження впливу порошку виноградного насіння на окислювальні процеси варено-копчених ковбас Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Тищенко, В.І.; Радько, Р.М. Conference Papers 87960 213951
2024 Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Пасічний, В.М.; Божко, С.Б.; Маринін, А.І. Article 1947 2299
2022 Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу рослин Bozhko, Nataliia Volodymyrivna Technical Report 21 37
2021 Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Тищенко, В.І.; Пасічний, В.М.; Марінін, А. І. Monograph 218674463 -1227609722
2020 Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Тищенко, В.І.; Пасічний, В.М. Article 215529 219305
2020 Дослідження ФТВ комбінованого фаршу варено-копчених ковбас при додаванні протеїну із насіння коноплі Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Балаклейська, Д.М. Conference Papers 335908544 519152498
2022 Метаболізм вуглеводів Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Chorna, Inna Valentynivna Learning Object -1448069745 706224367
2022 Розробка напівкопчених ковбасок з викориcтанням баранини і протеїну насіння коноплі Пасічний, В.М.; Божко, С.Б.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna Conference Papers 109582 128910
2022 Розробка полікомпонентних напівкопчених ковбасок на основі баранини і протеїну насіння коноплі Пасічний, В.М.; Божко, С.Б.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna Conference Papers 5930 9503
2020 Стабілізація ліпідів варенокопчених ковбас з використанням порошку виноградних кісточок Шубіна, Є.А.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna Conference Papers 4242500 2623201