Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/100195
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Вплив виробничого середовища на формування організаційної культури
Authors Маратика, В.А.
Росік, О.В.
Шабала, В.С.
ORCID
Keywords організаційна культура
промислові підприємства
виробниче середовище
конкурентоспроможність
organizational culture
industrial enterprises
Type Conference Papers
Date of Issue 2025
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/100195
Publisher Класичний фаховий коледж Сумського державного університету
License Copyright not evaluated
Citation Маратика В. А., Росік О. В., Шабала В. С. Вплив виробничого середовища на формування організаційної культури / наук. кер. Т. В. Шульга // Перший крок у науку: Конотопські наукові студії – 2025: тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції здобувачів освіти, м. Конотоп 1 червня 2025 р. / за заг. ред.: Г. А. Коломоєць, Г. В. Буянової, Т. В. Гребеник та ін. Конотоп : Класичний фаховий коледж Сумського державного університету, 2025. С. 53-56.
Abstract У сучасному динамічному світі, де конкуренція посилюється, а технології розвиваються з надзвичайною швидкістю, успіх будь-якого підприємства все більше залежить не лише від наявності інноваційного обладнання чи ефективних бізнес-процесів, а й від здатності адаптуватися до змін, ефективно використовувати людський капітал та підтримувати високий рівень залученості персоналу. У цьому контексті організаційна культура виступає як ключовий фактор, що визначає ціннісні орієнтири, норми поведінки, взаємовідносини та загальну атмосферу в колективі [1]. Саме вона формує унікальний «характер» підприємства, впливаючи на його конкурентоспроможність, інноваційний потенціал та здатність до сталого розвитку.
Appears in Collections: Наукові видання (КФК)

Views

Downloads

Files

File Size Format Downloads
Maratyka_organizational_culture.pdf 490.86 kB Adobe PDF 0

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.