Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/100220
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Система автоматизованого керування дозування інгредієнтів у хлібопекарському виробництві |
Authors |
Лебедь, М.В.
|
ORCID | |
Keywords |
автоматизація automation дозування інгредієнтів ingredient dosing хлібопекарське виробництво bakery production |
Type | Bachelous Paper |
Speciality | 174 - Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка |
Educational Program | ОПП Комп'ютеризовані системи управління та робототехніка |
Date of Issue | 2025 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/100220 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Лебедь М. В. Система автоматизованого керування дозування інгредієнтів у хлібопекарському виробництві : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавр : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. О. Ю. Журавльов. Суми : Сумський державний університет, 2025. 66 с. |
Abstract |
У кваліфікаційній роботі розроблено систему автоматизованого керування дозуванням інгредієнтів у хлібопекарському виробництві. Розглянуто архітектуру системи, вибрано технічні засоби автоматизації, зокрема ПЛК Allen-Bradley, тензодатчики, частотні перетворювачі та HMI-панель PanelView. Побудовано алгоритми адаптивного керування з використанням математичного моделювання інерційних процесів та елементів машинного навчання. Виконано моделювання, розроблено інтерфейс візуалізації та надано техніко-економічне обґрунтування ефективності впровадження. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ) |
Views
Downloads
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Lebed_bac_rob.pdf | 766.43 kB | Adobe PDF | 0 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.