Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/100220
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Система автоматизованого керування дозування інгредієнтів у хлібопекарському виробництві
Authors Лебедь, М.В.
ORCID
Keywords автоматизація
automation
дозування інгредієнтів
ingredient dosing
хлібопекарське виробництво
bakery production
Type Bachelous Paper
Speciality 174 - Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка
Educational Program ОПП Комп'ютеризовані системи управління та робототехніка
Date of Issue 2025
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/100220
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Лебедь М. В. Система автоматизованого керування дозування інгредієнтів у хлібопекарському виробництві : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавр : спец. 151 – автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. О. Ю. Журавльов. Суми : Сумський державний університет, 2025. 66 с.
Abstract У кваліфікаційній роботі розроблено систему автоматизованого керування дозуванням інгредієнтів у хлібопекарському виробництві. Розглянуто архітектуру системи, вибрано технічні засоби автоматизації, зокрема ПЛК Allen-Bradley, тензодатчики, частотні перетворювачі та HMI-панель PanelView. Побудовано алгоритми адаптивного керування з використанням математичного моделювання інерційних процесів та елементів машинного навчання. Виконано моделювання, розроблено інтерфейс візуалізації та надано техніко-економічне обґрунтування ефективності впровадження.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

Downloads

Files

File Size Format Downloads
Lebed_bac_rob.pdf 766.43 kB Adobe PDF 0

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.