Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/100223
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Розробка консольного відцентрового насосу для цукрової промисловості |
Authors |
Слабко О. В.,
|
ORCID | |
Keywords |
насос робоче колесо відвідний пристрій проточна частина міцність |
Type | Bachelous Paper |
Speciality | 131 - Прикладна механіка |
Date of Issue | 2025 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/100223 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Слабко О. В. Розробка консольного відцентрового насосу для цукрової промисловості: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 131 – прикладна механіка / наук. кер. В. О. Панченко. Суми : Сумський державний університет, 2025. 57 с. |
Abstract |
Мета роботи – є створення ефективної конструкції відцентрового насосного агрегату, призначеного для перекачування технічних рідин у процесі виробництва цукру.
Відповідно до поставленої мети під час виконання даної роботи було:
– виконано розрахунки щодо вибору конструктивної схеми насоса відповідно до отриманого завдання на кваліфікаційну роботу бакалавра;
– наведено опис конструкції насоса, призначеного для перекачування технічних рідин у процесі виробництва цукру;
– виконано гідравлічні розрахунки проточної частини обраного насоса;
– вибрано привідний електродвигун;
– розраховано довговічність підшипників кочення;
– виконано розрахунки на міцність деталей та вузлів насоса обраної конструкції.
У економічному розділі розглянуто техніко-економічне обґрунтування інвестиційного проекту.
У розділі з охорони праці розглянуто мотивацію безпечної поведінки на робочому місці. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ) |
Views
Downloads
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Слабко_бак_роб.pdf | 863.56 kB | Adobe PDF | 0 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.