Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/100348
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Методичні вказівки до практичних робіт із курсу "Біологічна та біоорганічна хімія". Модуль 1 "Теоретичні основи будови та реакційної здатності біоорганічних сполук. Біополімери та їх структурні компоненти"
Authors Honcharova, Svitlana Anatoliivna
Inshyna, Nataliia Mykolaivna  
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna  
Chorna, Inna Valentynivna  
ORCID http://orcid.org/0000-0002-8204-8547
http://orcid.org/0000-0001-6440-0175
http://orcid.org/0000-0002-3094-4518
Keywords біоорганічна хімія
біологічна хімія
лабораторний практикум
Type Working Paper
Date of Issue 2025
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/100348
Publisher Сумський державний університет
License Creative Commons Attribution - NonCommercial - ShareAlike 4.0 International
Citation Методичні вказівки до практичних робіт із курсу "Біологічна та біоорганічна хімія". Модуль 1 "Теоретичні основи будови та реакційної здатності біоорганічних сполук. Біополімери та їх структурні компоненти" / укладачі: С. А. Гончарова, Н. М. Іншина, Н. В. Божко, І. В. Чорна. Суми : Сумський державний університет, 2025. 56 с.
Abstract У методичних вказівках до практичних робіт із курсу «Біологічна та біоорганічна хімія». Модуль 1 «Теоретичні основи будови та реакційної здатності біоорганічних сполук. Біополімери та їх структурні компоненти», укладених відповідно до програми дисципліни для здобувачів спеціальностей I1 Стоматологія (221 «Стоматологія») та I2 Медицина (222 «Медицина») освітнього ступеня «магістр», наведені теоретичні питання для підготовки до занять, лабораторні роботи, питання для самостійного опрацювання та приклади тестових завдань.
Appears in Collections: Навчальні та наукові видання видавництва СумДУ

Views

Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

Files

File Size Format Downloads
m6124.pdf 1.81 MB Adobe PDF 0

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.