Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13974
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Актуальність використання харчових волокон в молочній промисловості |
Authors |
Ященко, О.В.
Назаренко, Ю.В. |
ORCID | |
Keywords |
рослинні волокна растительные волокна plant fibers харчова промисловість пищевая промышленность food industries |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2011 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13974 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Ященко, О.В. Актуальність використання харчових волокон в молочній промисловості [Текст] / О.В. Ященко, Ю.В. Назаренко // Перший крок у науку : матеріали студентської конференції фак-ту електроніки ті інформаційних технологій, м. Суми, 22 травня 2011 р. / відп. за вип. С.І. Проценко. — Суми : СумДУ, 2011. — С. 64-65. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ЕлІТ) |
Views
![Canada](/flags/ca.gif)
1
![China](/flags/cn.gif)
246
![France](/flags/fr.gif)
1
![Germany](/flags/de.gif)
4028898
![Greece](/flags/gr.gif)
93694
![Iran](/flags/ir.gif)
1
![Ireland](/flags/ie.gif)
2014450
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Netherlands](/flags/nl.gif)
23423
![Russia](/flags/ru.gif)
26
![Singapore](/flags/sg.gif)
1
![Turkey](/flags/tr.gif)
22
![Ukraine](/flags/ua.gif)
189707649
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
11165170
![United States](/flags/us.gif)
127814731
![Unknown Country](/flags/--.gif)
22283491
Downloads
![China](/flags/cn.gif)
4028899
![Germany](/flags/de.gif)
248
![Ireland](/flags/ie.gif)
1
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![South Africa](/flags/za.gif)
7390
![Ukraine](/flags/ua.gif)
189707650
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
374689
![United States](/flags/us.gif)
65921814
![Unknown Country](/flags/--.gif)
102
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
510153.pdf | 1,39 MB | Adobe PDF | 260040794 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.