Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/17056
Title: Вымораживающее устройство для производства чистой талой питьевой воды – ХОЛПИ ТВ-25
Authors: Финкельштейн, Зельман Лазаревич
Finkelstein, Zelman Lazarevich
Fedotova, Nataliia Anatoliivna
Omelianenko, Kateryna Anatoliivna
Сащенко, Антон Валерійович
Сащенко, Антон Валерьевич
Sashchenko, Anton Valerijovich
Keywords: crystallization
кристаллизация
кристалізація
очищення
очистка
purification
метод
метод
method
Issue Year: 2010
Publisher: Технологический центр
Citation: Вымораживающее устройство для производства чистой талой питьевой воды – ХОЛПИ ТВ-25 / З.Л. Финкельштейн, Н.А. Федотова, Е.А. Омельяненко, А.В. Сащенко // Восточно-европейский журнал передовых технологий. - 2010. - №2/6. - С.48-50.
Abstract: Дан загальний опис пристрою для очищення водопровідної води методом кристалізації. Описані основні процеси при виробництві талої води. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/17056
Дано общее описание установки для очистки водопроводной воды методом кристаллизации. Описаны основные процессы при производстве талой воды. При цитировании документа, используйте ссылку http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/17056
The general description of unit of tap water purification water by a crystallization method is given. The basic processes by melt water are described. When you are citing the document, use the following link http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/17056
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/17056
Type: Article
Appears in Collections:Наукові видання (ЕлІТ)

Views
Other111
United Arab Emirates1
Azerbaijan1
Bulgaria1
Belarus1
China9
Czech Republic2
Germany31
Denmark1
France1
United Kingdom6
Netherlands5
Russia37
Turkey4
Ukraine70
United States40
Downloads
Other390
Belarus1
China4
Germany2
France1
Israel2
Netherlands1
Romania3
Russia22
Ukraine17


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Fedotova-Omelianenko.pdf212.17 kBAdobe PDF443Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.