Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37288
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Підвищення інноваційної сприйнятливості до енергозбережних технологій в олійно-жировій галузі на основі удосконалення нормативно-організаційної бази
Other Titles Increased susceptibility to the innovative energy-saving technologies in the oil and fat industry by improving regulatory and institutional framework
Повышение инновационной восприимчивости к энергосберегающим технологиям в масложировой отрасли на основе совершенствования нормативно-организационной базы
Authors Дюжев, В.Г.
Попов, М.О.
ORCID
Keywords інноваційна сприйнятливість
енергозбереження
нормативно-організаційна база
організаційно-економічний розділ
корисні ефекти
олійножирова галузь
инновационная восприимчивость
энергосбережение
нормативно- организационная база
организационно-экономический раздел
полезные эффекты
масложировая отрасль
susceptibility innovative
energy
regulatory
institutional framework
organizational and economic profile
beneficial effects of oil branch
Type Article
Date of Issue 2014
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37288
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Дюжев, В.Г. Підвищення інноваційної сприйнятливості до енергозбережних технологій в олійно-жировій галузі на основі удосконалення нормативно-організаційної бази [Текст] / В.Г. Дюжев, М.О. Попов // Маркетинг і менеджмент інновацій. - 2014. - № 3. - С. 21-28.
Abstract У рамках статті розроблено етапи формування організаційно-економічного розділу галузевої програми енергозбереження з метою підвищення рівня інноваційної сприйнятливості до конкретних енергозбережних технологій. Наведено поле інформаційно-аналітичних потоків забезпечення інноваційної сприйнятливості до енергозбережних заходів. Визначено та систематизовано корисні типові ефекти від енергозбережних заходів на олійножирових підприємствах
В рамках статьи разработаны этапы формирования организационно-экономического раздела отраслевой программы энергосбережения с целью повышения уровня инновационной восприимчивости к конкретным энергосберегающим технологиям. Приведено поле информационно-аналитических потоков обеспечения инновационной восприимчивости к энергосберегающим мероприятиям. Определены и систематизированы полезные типовые эффекты энергосберегающих мероприятий на масложировых предприятиях.
The aim of the article is to increase the susceptibility to innovative energy saving technologies in oil and fat industry basing on the formation of organizational and economic section of the regulatory framework of energy efficiency programs.
Appears in Collections: Маркетинг і менеджмент інновацій (Marketing and Management of Innovations)

Views

Canada Canada
1
China China
21418
Finland Finland
1
Germany Germany
187
Ireland Ireland
119052
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
3292734
United Kingdom United Kingdom
1653509
United States United States
18019631
Unknown Country Unknown Country
3292733

Downloads

China China
4
France France
474062
Germany Germany
2
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
187
Ukraine Ukraine
3292735
United Kingdom United Kingdom
1653508
United States United States
26399269
Unknown Country Unknown Country
17

Files

File Size Format Downloads
Dyuzhev_Popov.pdf 381,22 kB Adobe PDF 31819785

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.