Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37500
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Специфіка вітчизняного ринку продуктів швидкого приготування
Authors Попова, Л.О.
Мітяєва, Т.Л.
ORCID
Keywords маркетингове дослідження
маркетинговое исследование
market research
сегментація ринку
сегментация рынка
market segmentation
харчові продукти
пищевые продукты
foods
Type Conference Papers
Date of Issue 2014
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37500
Publisher ТОВ "ДД "Папірус"
License
Citation Попова, Л.О. Специфіка вітчизняного ринку продуктів швидкого приготування [Текст] / Л.О. Попова, Т.Л. Мітяєва // Маркетинг інновацій і інновації у маркетингу: збірник тез доповідей VІIІ Міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 вересня 2014 р. — Суми: ТОВ "ДД "Папірус", 2014. — С. 130-132.
Abstract Підприємства, що діють на ринку, усвідомлюють, що їхні товари не можуть повністю задовольнити сподівання та надії всіх споживачів. Сучасне підприємство буде намагатись зайняти всі ринкові ніші (сегменти) для максимізації прибутків. Для успішної діяльності підприємства необхідно проводити маркетингові дослідження, в результаті яких акцентується увага на особливостях попиту та споживання за окремими сегментами ринку. На окремих сегментах продукт принесе підприємству максимальний прибуток – адже достатньо, що різні споживачі бажають купувати різні товари.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views

Canada Canada
1
China China
1
France France
1
Germany Germany
3
Ireland Ireland
5269
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
129753
United Kingdom United Kingdom
22393
United States United States
330642
Unknown Country Unknown Country
43467

Downloads

China China
3
Germany Germany
2
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
129752
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
531533
Unknown Country Unknown Country
31

Files

File Size Format Downloads
Popova_foods.pdf 183,63 kB Adobe PDF 661324

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.