Showing results 1 to 5 of 5
Issue Year | Title | Author(s) | Type | Views | Downloads |
---|---|---|---|---|---|
2015 | Використання модифікованих крохмалей у сучасних харчових продуктах | Денисенко, А.П. | Conference Papers | 4024 | 195 |
2018 | Метод Фірордта та метод першої похідної при визначенні вмісту бінарних сумішей барвників Е124 та Е110 | Пльонсак, П.П.; Сидорова, Л.П. | Conference Papers | 2945 | 2065 |
2012 | Оптимальне використання земельних ресурсів як передумова еколого-економічної безпеки | Voronenko, Viacheslav Ihorovych | Article | 130610 | 41535 |
2017 | Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров’я | Kasianchuk, Viktoriia Viktorivna; Курганська, Вікторія Олександрівна; Курганская, Виктория Александровна; Kurhanska, Viktoriia Oleksandrivna; Oleshko, Oleksandr Mykolaiovych | Schoolbook | 29728 | 125399 |
2014 | Специфіка вітчизняного ринку продуктів швидкого приготування | Попова, Л.О.; Мітяєва, Т.Л. | Conference Papers | 2632 | 2670 |