Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/43947
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Використання модифікованих крохмалей у сучасних харчових продуктах
Authors Денисенко, А.П.
Keywords крохмаль
крахмал
starch
модифікація
модификация
modification
види крохмалю
виды крахмала
kind starch
харчові продукти
пищевые продукты
foods
Type Conference Papers
Date of Issue 2015
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/43947
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Денисенко, А.П. Використання модифікованих крохмалей у сучасних харчових продуктах [Текст] / А.П. Денисенко; кер. Ю.В. Ліцман // Перший крок у науку: матеріали VІІ студентської конференції, м. Суми, 20 грудня 2015 р. / Відп. за вип. М.Б. Оприско. — Суми: СумДУ, 2015. — С. 91.
Abstract Крохмаль – це полісахарид, який містить амілозу, яка є біополімером нерозгалуженої будови та амілопектин - розгалуженої будови. В амілозі залишки α-D-глюкопіранози сполучені (1→4)-О- глікозидними зв’язками, а в амілопектині наявні також (1→6)-О-глікозидні зв’язки.
Appears in Collections: Наукові видання (ЕлІТ)

Views

Canada Canada
1
France France
1
Germany Germany
3
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
671
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
209
United Kingdom United Kingdom
2682
United States United States
440
Unknown Country Unknown Country
14

Downloads

China China
1
Germany Germany
2
Ukraine Ukraine
186
United Kingdom United Kingdom
1
Unknown Country Unknown Country
5

Files

File Size Format Downloads
Denysenko_starch.pdf 333,72 kB Adobe PDF 195

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.