Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67723
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Метод Фірордта та метод першої похідної при визначенні вмісту бінарних сумішей барвників Е124 та Е110
Authors Пльонсак, П.П.
Сидорова, Л.П.
ORCID
Keywords харчові продукти
пищевые продукты
foods
красители
барвники
dyes
метод Фірордта
метод Фирордта
method of Firordt
Type Conference Papers
Date of Issue 2018
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67723
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Пльонсак, П.П. Метод Фірордта та метод першої похідної при визначенні вмісту бінарних сумішей барвників Е124 та Е110 [Текст] / П.П. Пльонсак, Л.П. Сидорова // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 19 квітня 2018 р. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 28.
Abstract Синтетичні барвники, на відміну від природних, термічно стійкі, дають яскраве та стійке забарвлення. Більшість з них шкідливі, та заборонені в Україні, тому досить важливо правильно ідентифікувати їх у харчових продуктах. Кожен барвник має свій характерний максимум поглинання, але при використані суміші барвників які мають близькі максимуми, спектри поглинання перекриваються.
Appears in Collections: Наукові видання (ШІ)

Views

Australia Australia
64357797
Canada Canada
2949
China China
1
Germany Germany
1
Greece Greece
1
Ireland Ireland
32792
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Romania Romania
1
Singapore Singapore
10831677
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
1365893
United Kingdom United Kingdom
632269
United States United States
142947079
Unknown Country Unknown Country
1365892

Downloads

Germany Germany
1
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Romania Romania
1
Ukraine Ukraine
50126312
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
64357796
Unknown Country Unknown Country
15

Files

File Size Format Downloads
Plonsak.pdf 608.75 kB Adobe PDF 114484128

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.